Parafin nedir sorusunun cevabı şudur: petrolden elde edil...
Jöle parafin terimi İran piyasasında iki farklı ürün için kullanılır ve satın al...
Parafin yağı nedir sorusuna cevap olarak: pa...
Parafin ilk kez 1830’da Alman kimyager Karl von Reichenbach taraf...
Vazelin sivilce izleri için iyi mi? Kısa cevap: vazelin sivilceyi tedavi etmez,...
Vazelin saça iyi gelir mi? Vazelin saç için bir “koruyucudur”, “güçlendirici” de...
Göz altı kırışıklıkları için vazelin, cilt bakımında en çok aranan sorulardan bi...
Vazelin yanık izlerini gidermede etkili mi? Vazelin eski yanık izlerini silmez;...
Vazelin kırışıklıkları giderir mi? Kısa cevap: hayır. Vazelin gerçek kırışıklıkl...
Yatmadan önce yüze vazelin sürmek en popüler cilt bak...
Foots oil, katı parafin üretmek için Devamını oku
Emülgatör, su ile yağ arasındaki yüzey gerilimini düşürerek bir
Vazelinle bronzlaşmak, bazı sosyal medya hesaplarında önerilen bir yöntemdir; an...
Çiçek parafini, genellikle yağ oranı daha yüksek p...
Kozmetik sınıfı sıvı parafin, cilt v...
Parafin, mum yapımının ana malzemesidir ve farklı kalıplarla her türlü mumun yapımında kullanılır...
Furfural, C5H4O2 formülüne sahip organik bir al...
Kısaca HMF olarak adlandırılan hidroksimetilfurfural
Doğal emülgatörler, Devamını oku
Gıda emülgatörleri yüzey aktif kimyasallar (sürfaktanlar) sınıfına ait...
Nemlendirici emülsiyon nedir? Devamını oku
Yüz emülsiyonu nedir? Devamını oku
Ağda nedir? Ağda, evde veya güzellik salonunda yapabileceğiniz bir tüy...
Lube cut, ham petrolün damıtılmasıyla elde edilen yağ kesimi ve baz yağ ü...
İletişim